Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής


·         Αντικαταβολή (+2,00 euro)

Θα πληρώσετε στον courier την ώρα που θα έρθει με την παραγγελία στον χώρο σας !

·         Τραπεζικό λογαριασμό

Με κατάθεση του τελικού ποσού της παραγγελίας στον τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς: GR84 0172 0740 0050 7404 6342 030

Τράπεζα Αlpha Βank: GR34 0140 2760 2760 0210 1166 752

Σας παρακαλούμε να βάζετε το ΑΚΡΙΒΕΣ ποσό της παραγγελίας στην κατάθεση, όπως επίσης και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας. Για την πιο γρήγορη εξυπηρέτησή σας στείλτε μας στο email : info@planetmobile.gr ή στο Fax : 2102477272 το αποδεικτικό τραπέζης που κάνατε την κατάθεση.

Ασφάλεια


ΠΡΟΣΟΧΗ !
Σε περίπτωση που διαλέξετε ως μέθοδο πληρωμής την πιστωτική σας κάρτας, σημειώνουμε οτι το PlanetMobile ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ τις πληροφορίες της κάρτας σας, αφού μεταφέρεστε στο ΑΣΦΑΛΕΣ περιβάλλον του PAYPAL. Απο την στιγμή που γίνει η πληρωμή σας, μεταφέρεστε ξανά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με το μήνυμα οτι έγινε επιτυχώς η πληρωμή σας !

Εγγύηση

Τα Ανταλλακτικά και γενικά όλα τα προϊόντα μας τα Γνήσια έχουν 6 μήνες εγγύηση. Έχουμε και την φθηνότερη λύση σε ανταλλακτικά μη Γνησία (ΟΕΜ) Άριστης ποιότητας. Η επιλογή τις αγοράς είναι δική σας .Για τα κινητά μας Η εγγύηση δεν καλύπτεται από πέσιμο του κινητού ή υγρά.Για ανταλλακτικά μας και γενικά στα προϊόντα μας , η εγγύηση θα ισχύει 1) η τοποθέτηση να γίνεται από έμπειρους τεχνικούς , με άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος. Σε ιδιώτες που κάνουν μονή τους την επισκευή εγγύηση στα ανταλλακτικά μας και προϊόντα μας . δυστιχως δεν παρέχετε καμία εγγύηση . 2) προσοχη! στα ανταλλακτικά μας και σε όποιο προϊόν πουλάμε , τοποθετείτε ένα μοναδικό αυτοκόλλητο (warranty sticker) αν το κινητό, η τα ανταλλακτικά, η από όποιο προϊόν έχει ξεκολληθεί έχει βγει από τα προϊόντα μας, η αλλοίωση του (warranty sticker) δεν ισχύει η εγγύηση από την εταιρία μας.