Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική επιστροφών Planetmobile

H πολιτική επιστροφών του Planetmobile είναι να δέχεται πίσω κάθε προϊόν μέσα σε 2 ημέρες από την ημέρα της παράδοσής του (όπως αποδεικνύεται από το έγγραφο φορτωτικής του μεταφορέα που χρησιμοποιήθηκε).

 

To Planetmobile αποδέχεται την ευθύνη για αποστολή λανθασμένου, κατεστραμμένου ή γενικότερα ελαττωματικού προϊόντος.
Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 2477272 και να μας κάνετε γνωστό αν θέλετε να αντικαταστήσετε κάποιο προϊόν ή να μας ενημερώσετε για τυχόν παράπονα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.
Το αίτημα για αντικατάσταση ενός προϊόντος θα πρέπει να γίνει τηλεφωνικά στο (210 2477272) ή μέσω mail (info@planetmobile.gr).


Αφού γίνει η συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας θα μπορεί ο πελάτης να επιλέξει ένα άλλο προϊόν από τη σελίδα του planetmobile.gr.
Όταν η εταιρεία courier φτάσει στο χώρο του πελάτη αφήνει το νέο προϊόν και παίρνει το επιστρεφόμενο.
Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς του προϊόντος βαρύνει τον πελάτη χωρίς να χρειστεί να πληρώσετε κάτι επιπλέον για την μεταφορά του επιστρεφόμενου προϊόντος.Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που αυτό είναι στην αρχική-εργοστασιακή* του κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής κ.ο.κ)


*ΠΡΟΣΟΧΗ
- Όλες οι αλλαγές γίνονται σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές των προϊόντων. 

* To προϊόν είναι σε κατάσταση που μπορεί να μεταπωληθεί.

Αν το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το απoστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση.