Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Στο όνομα χώρου www.planetmobile.gr λειτουργεί ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει ως σκοπό την πώληση συσκευών κινητής τηλεφωνίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών και ηλεκτρονικών μηχανημάτων ήχου και εικόνας. Η αποδοχή των όρων που αναφέρονται παρακάτω καθιστούν υπεύθυνο τον αγοραστή ως προς την ανάγνωση και την κατανόηση της συμφωνίας που αποδέχεται. Για οποιαδήποτε απορία και αποσαφήνηση των όρων αποστολής, πληρωμών και εγγύησης το planetmobile.gr δεν φέρει καμία ευθύνη εάν δεν ερωτηθεί από τον αγοραστή.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ –ΛΟΓΟΤΥΠΟ

Το περιεχόμενο του planetmobile.gr είναι ιδιοκτησία της Επιχείρησης.
Η πρόσβαση σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση οποιασδήποτε αδείας, ή δικαιώματος χρήσης, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Όλα τα διατιθέμενα προϊόντα πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές έτσι όπως ορίζεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των διατιθέμενων προϊόντων ορίζονται από την εκάστοτε κατασκευάστρια εταιρεία. Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση του σχετικά με τις ακριβείς προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των διατιθέμενων προϊόντων. Η ανάρτηση πληροφοριών και τεχνικών χαρακτηριστικών στο planetmobile.gr γίνεται με κάθε επιφύλαξη και είναι σύμφωνη με τις εκάστοτε πληροφορίες που δημοσιοποιεί ο κάθε κατασκευαστής για το προϊόν του.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας, προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του τηλεφώνου σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Συμπληρώνετε τα ακριβή στοιχεία διεύθυνση είτε πρόκειται για αποστολή στο χώρο σας είτε για την αποστολή δώρων σε άλλες διευθύνσεις.
Η επιχείρηση, ακολουθώντας τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. H εταιρία μας, με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε.

H εταιρία μας επιφυλάσσεται του δικαιώματος της, να ενημερώνει τους πελάτες για το διαφημιστικό υλικό της επιχείρησης.

Τα πλήρη χαρακτηριστικά των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο 210-2477272 ή μέσω mail στο info@planetmobile.gr και θα σας εξυπηρετήσουμε το δυνατόν συντομότερα.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δικαίωμα παραγγελίας έχουν άτομα με συμπληρωμένο το 18 έτος της ηλικίας τους. Σε περίπτωση ψευδών ή αλλοιωμένων στοιχείων το planetmobile.gr  δε φέρει καμία ευθύνη και επιβαρύνει τον αγοραστή με τα έξοδα αποστολής του αντικειμένου. Η παραγγελία ισχύει αφότου συμπληρωθούν τα απαιτούμενα πεδία στην φόρμα ηλεκτρονικής παραγγελίας του planetmobile.gr. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία κρίνεται απαραίτητο να αναγνωστούν και να κατανοηθούν οι όροι χρήσης καθώς και να γίνει η αποδοχή τους. Μερική ή ολική ακύρωση ή και αλλαγή της παραγγελίας γίνεται μόνο αφού έχει ενημερωθεί έγκαιρα το planetmobile.gr με fax(2102477272) ή email (info@planetmobile.gr) πριν την παραλαβή του αντικειμένου από την εταιρεία διανομής. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο αγοραστής επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής από και προς το κατάστημα, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας διανομής. Σε περίπτωση λάθους καταχώρησης ως προς το απόθεμα του προϊόντος το www.planetmobile.gr θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή ώστε να ακυρωθεί ή τροποποιηθεί η παραγγελία του.

ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι αναρτημένες τιμές των προϊόντων στο planetmobile.gr  βρίσκονται πάντα σε ευανάγνωστη θέση πλησίον του κάθε προϊόντος. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση από το planetmobile.gr όπως η εταιρεία κρίνει απαραίτητο. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.(23%) . Ο αγοραστής με την επιβεβαίωση της παραγγελίας οριστικοποιεί ότι θα παραλάβει το προϊόν στην τιμή που αποδέχτηκε ακόμα κι αν τροποποιηθεί η τιμή του προϊόντος σε μέλλοντα χρόνο. Σε περίπτωση λάθους καταχώρησης ως προς την τιμή του προϊόντος το planetmobile.gr  θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή και διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

α) Εξόφληση και παραλαβή από το κατάστημα “PLANETMOBILE.gr” στην οδό Πάρνηθος 47, Αχαρναί.
β) Μέσω χρέωσης αντικαταβολής κατά την παράδοση από την εκάστοτε συνεργαζόμενη εταιρεία διανομής (courier). Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει επιπλέον χρέωση ανάλογα με την περιοχή σας, η οποία αναγράφεται ευκρινώς στην διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς.
γ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τράπεζα Πειραιώς : GR84 0172 0740 0050 7404 6342 030

Τράπεζα Αlpha Βank: GR34 0140 2760 2760 0210 1166 752

ε) Ηλεκτρονική Συναλλαγή μεσω Paypal (υποστηρίζονται μέσω Paypal η χρήση της visa Και Mastercard)
Ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος να αποστείλει το ονομαστικό καταθετήριο με FAX(2102477272) ή email (info@planetmobile.gr) ώστε να επιβεβαιωθεί και να ολοκληρωθεί η παραγγελία. Η διαδικασία αποστολής ξεκινά σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα που παρελήφθη το ονομαστικό καταθετήριο από το planetmobile.gr

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους μας υπάρχει διαθεσιμότητα στο κατάστημα μας , και είναι άμεσα παραδοτέα, αλλά δεσμευόμαστε για το χρόνο παράδοσης τους (2-10 εργάσιμες μέρες).
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε με mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μετά την καταχώρηση της παραγγελία σας, εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω mail για την αποδοχή της παραγγελίας σας και τις λεπτομέρειες αποστολής. Εάν δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία μαζί σας η παραγγελία παραμένει εκκρεμής για μία εβδομάδα, μετά την πάροδο της οποίας η παραγγελία σας ματαιώνεται αυτομάτως.

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο  info@planetmobile.gr  ή fax στο +30 2102477272. Η ακύρωση είναι εφικτή μέχρι τη στιγμή της αποστολής της παραγγελίας σας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Το κόστος και η ευθύνη μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνουν τον αγοραστή. Η εταιρεία planetmobile.gr και η εταιρεία διανομής δεν φέρουν καμία ευθύνη ως προς την ακεραιότητα των προϊόντων κατά την μεταφορά. Το ύψος των εξόδων μεταφοράς ορίζεται από την εκάστοτε συνεργαζόμενη εταιρεία διανομής (courier) βάσει του τιμοκαταλόγου της και επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον αγοραστή. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 24 ώρες από τη στιγμή παραλαβής από την εταιρεία διανομής και μπορεί να μεταβληθεί έως 48 ώρες ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση . Σε περίπτωση ειδικών συνθηκών και ανωτέρας βιας (απεργίες, φυσικές καταστροφές, αργίες κλπ.) το planetmobile.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση παράδοσης του προϊόντος. **Η εταιρεία planetmobile.gr απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη σε περίπτωση κλοπής, φθοράς προϊόντων ή συσκευασιών κατόπιν της παράδοσης του προϊόντος στον αγοραστή ή εκπρόσωπό του ή μεταφορική εταιρεία.**

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
Τα προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση του εκάστοτε κατασκευαστή όπως αυτός ορίζει μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας του. Η εγγύηση του κατασκευαστή δεν καλύπτει βλάβες οι οποίες προέρχονται από κακή χρήση, πτώση, υγρασία, παρέμβαση από μη εξουσιοδοτημένα service και το προϊόν τίθεται αυτόματα “εκτός εγγύησης”.
Τα προϊόντα με σήμανση EU (Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας), καλύπτονται από 2ετή εγγύηση για service (επισκευές) σε όλα τα εξουσιοδοτημένα service των κατασκευαστών στην Ελλάδα - όχι για αντικατάσταση.
 
Η Υπηρεσία D.O.A. παρέχεται στους καταναλωτές για προϊόντα που δεν λειτουργούν κατά την παραλαβή (Νεκρά Κατά την Παραλαβή/Παράδοση). Για να ισχύσει η υπηρεσία αυτή, θα πρέπει εντός 7 ημερών να επιστραφεί το προϊόν στο κατάστημα planetmobile.gr  (οδό Πάρνηθος 47, Αχαρναί) ώστε να ελεγχθεί από εξουσιοδοτημένο service για τη φύση του ελαττώματος. Αν αποδειχθεί ότι το προϊόν έχει κατασκευαστικό ελάττωμα τέτοιο ώστε να μην θεωρείται επισκευάσιμο, γίνεται άμεση αντικατάσταση του προϊόντος, με ίδιο ή ίδιων προδιαγραφών - δυνατοτήτων. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απόθεμα για αντικατάσταση γίνεται επιστροφή των χρημάτων του καταναλωτή.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ​ 

Οι επιστροφες γινονται δεκτες μονο για προιοντα ελαττωματικα κ εφοσον  αυτο διαπιστωθει απο το τεχνικο μας τμημα . Το κοστος της επιστροφης  του προιοντος επιβαρυνει τον πελατη. Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στο  info@planetmobile.gr 

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ
Για την επίλυση διαφορών στη συναλλαγή που γίνεται μεταξύ planetmobile.gr και του εκάστοτε αγοραστή αρμόδια είναι μόνο τα δικαστήρια Αθηνών και ισχύει η νομοθεσία της Ελλάδος.