Τρόποι Αποστολής

Ο χρόνος αποστολής για τα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για αυτά που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα είναι:7-20 εργάσιμες ημέρες και θα ενημερώθειτε με email κατόπιν της παραγγελίας σας.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 2 ημερών υπο προϋποθέσεις : Αν το προϊόν διαπιστωθεί απο τεχνικό με άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος οτι έχει ελάττωμα, να μην έχει αφαιρεθεί το warranty sticker και η κατάσταση του προϊόντος να έιναι ίδια με αυτή όταν εστάλη. Εφόοσο ελεγχθεί και απο εμάς και δεν διαπιστωθεί κανένα ελάττωμα, θα γίνεται δεκτή η επιστροφή του.Σε καμία περίπτωση δεν ανταλλάσετε με κάποιο άλλο προϊόν.

Προσοχή:δεν παρέχετε εγγύηση ,ή αλλαγή, ή επιστροφή χρημάτων,αν ο τεχνικός που τοποθέτησε τα προϊόντα μας δεν έχει δίπλωμα που να πιστοποιείτε ότι είναι τεχνικός κινητών τηλεφώνων η τηλεπικοινωνιών...

Τρόποι Αποστολής


Αποστέλουμε σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με courier. Σας παρακαλούμε κατα την διάρκεια της εγγραφής σας να βάλετε τον ΣΩΣΤΟ ταχυδρομικό κωδικό, ώστε να υπολογιστεί αυτόματα η χρέωση ανάλογα την περιοχή.

Έξοδα αποστολής :

·         Εντός Αττικής : 2,50 Euro

·         Εκτός Αττικής - Χερσαίοι Προορισμοί : 4,50 Euro

·         Εκτός Αττικής - Νησιωτικοί Προορισμοί : 4,50 Euro

·         Τώρα και αυθημερόν!!! για το νόμο αττικής, αλλά και Σάββατο αποστολές χρέωση 8.90 ευρώ,Όλα!!!(μεταφορικά, έξοδα συσκευασίας, και αντικαταβολής!!!)

Εάν η περιοχή σας θεωρηθεί "δυσπρόσιτη" απο την εταιρεία courier, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 7-9 euro, κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης.