Εταιρεία - Ιστορικό

Το Planetmobile ξεκίνησε τις δραστηριότητες του το Σεπτέμβριο του 2008 με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος πώλησης μεταχειρισμένων και καινούριων κινητών αλλά και original ανταλλακτικών κάθε μάρκας, καθώς και ότι αφορά τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές .

Το κεντρικό μας κατάστημα που βρίσκεται  στην Πάρνηθος 47 Αχαρναί , αποτελεί πρώτη επιλογή για πελάτες στο service όλων των μοντέλων κινητών και ειδικότερα των  Iphone στη Δυτική Αττική και μία από τις τρεις μεγαλύτερες στην χώρα.

Με την είσοδο της , η εταιρίας μας ήρθε να καλύψει το κενό που υπήρχε στην τοπική αγορά δημιουργώντας μια οργανωμένη εξυπηρέτηση όπου κάθε καταναλωτής μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σε ότι αφορά την τεχνολογία.

Mας εμπιστεύονται και τους ευχαριστούμε από κάθε μέρος της Ελλάδας, ιδιώτες και επαγγελματίες για την επισκευή τον συσκευών τους στις καλύτερες τιμές.

Λόγω της επιτυχούς συνεργασίας μας και την ικανοποίηση του πελατολόγιού μας που συνεχώς αυξάνεται βρισκόμαστε σε διαδικασία δημιουργίας ακόμα δύο νέων καταστημάτων στην επαρχία.

Σταθμός στην πορεία της εταιρίας είναι η δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος στη διεύθυνση www.planetmobile.gr , το οποίο με την εισαγωγή του στην αγορά δημιούργησε νέα δεδομένα στο εμπόριο ηλεκτρονικών ειδών, αλλά και στο service τους.

Επίσης η συνεργασία μας με το www.eshop-iphone.gr είναι ιδιαίτερα σημαντική λόγω της εξυπηρέτησης που μπορούμε να παρέχουμε στους κατόχους προϊόντων Apple .

Το Planetmobile δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες τεχνικούς αλλά και συνεργάτες μας, να παραλαμβάνουν τα ανταλλακτικά που χρειάζονται σε τιμές χονδρικής με έκπτωση σε όλα τα είδη ανεξαρτήτως κατασκευαστή.

 

Υπηρεσίες

 

  •   Το Planetmobile παρέχει ποικιλία εξαιρετικών υπηρεσιών στον τομέα της Τεχνολογίας για κινητά, υπολογιστές ,lap top και tablets

 

  •   Επισκευάζουμε, αγοράζουμε και πουλάμε  καινούρια και μεταχειρισμένα κινητά άμεσα και υπεύθυνα

 

  •   Αναβαθμίζουμε το λογισμικό του κινητού, tablet, laptop καθώς και του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή.

 

  •   Παρέχουμε γνήσια ανταλλακτικά όλων των κατασκευαστών στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Για όσους επιθυμούν την πιο οικονομική λύση, σας δίνουμε το ανταλλακτικό της      επιλογής σας σε ΟΕΜ, άριστης ποιότητας.

 

  •   Σας χάλασε ο ηλεκτρονικός υπολογιστής ή το laptop σας; Το Planetmobile στέλνει τεχνικό κατ’ οίκον για την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

 

  •   Σε εμάς μπορείτε να βρείτε 100% οriginal αξεσουάρ όλων των κατασκευαστών σε ασυναγώνιστες τιμές!

 

  •   Βρίσκεστε στην επαρχία ή δυσκολεύεστε να έρθετε στο κατάστημά μας; Σας έχουμε τη λύση! Το Planetmobile παραλαμβάνει από το χώρο σας το χαλασμένο κινητό, lap top ή tablet σας και σας το επιστρέφει πλήρως επισκευασμένο και με  εγγύηση.

 

  •   Με εφόδια την εμπειρία μας στα online καταστήματα και τις απαιτήσεις της σύγχρονης ηλεκτρονικής αγοράς, αναλαμβάνουμε την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος,  καθώς και κάθε τύπο ιστοσελίδας. Επικοινωνήστε μαζί μας να ακούσετε τις προτάσεις μας.

 

 

Προτιμήστε μας, γιατί…

 

Συνδυάζοντας λοιπόν την γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση με ανταλλακτικά ποιότητας, θεωρούμε τον εαυτό μας την καλύτερη επιλογή για όλα τα μοντέλα κινητών στην Ελλάδα. Διαθέτουμε το δικό μας τμήμα επισκευών με πλούσια τεχνογνωσία σε όλες τις συσκευές .

 

Επιλέξτε εμάς και θα συνεργαστούμε για να επιτύχουμε την καλύτερη και πιο οικονομική λύση.